Margriet van Eijk - Kleur en interieur
WIE IS Margriet van Eijk?

De laatste 25 jaar heeft Margriet van Eijk haar sporen verdiend in de interieurbranche in de breedste zin van het woord. 

Tijdens een carriére in de projectinrichting adviseerde zij bedrijven en instellingen in de profit en non-profit sector bij de invulling van o.a. werkplekken, vergaderruimten, lunchruimten en directiekamers. Dit ging dan om vloerbedekking, meubilair, verlichting, kunst en accessoires. 

Hierna startte Margriet haar eigen bedrijf en legde zich meer toe op wandafwerkingen. Dit resulteerde in opleidingen schildertechnieken en daarna het volgen van de opleiding restauratie- en decoratieschilder. Inmiddels was haar bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd instituut in het geven van cursussen en trainingen op het gebied van kleurenleer, wandafwerkingen en wandschilderingen.  

schilder, decoratieschilder
Doordat ook vele (kleur-)adviezen en projecten werden uitgevoerd, werd naast een brede theoretisch ook onmisbare praktische kennis opgebouwd. De trainingen werden gegeven aan particulieren uit binnen- en buitenland, alsook aan professionele schilders. 

Voor Trimetal (Akzo Nobel) en KEIM mineraalverven werden door Margriet van Eijk trainingen aan hun professionele afnemers gegeven. 
Heden ten dage werkt Margriet nog steeds met de mens- en milieuvriendelijke KEIM kalkverven en silicaatverven.

In 2007 verkocht Margriet haar bedrijf Artitotaal. 
Vanaf die tijd is Margriet van Eijk in Amsterdam gevestigd.
Als freelancer werkte zij twee jaar bij Hulshoff Design Centers in Villa Arena, waar zij interieuradviezen, en en passant ook kleuradviezen, gaf. 

De opdrachten regulier en decoratief schilderwerk vullen haar tijd ruimschoots. 
Echter deelt Margriet dit praktische werk met het geven van workshops en cursussen. Overdragen van kennis, en het terugkrijgen van veel enthousiasme, zijn voor Margriet onmisbaar. 

In het kort: een veelkunner op het gebied van interieur en kleur!